babelkunst
english / norsk


Jennis Li Cheng Tiens utstilling sentrer seg rundt repetisjon basert på logiske fakta eller enkle intuitive handlinger. Mønstrene som fremtrer gjennom disse repetisjonene impliserer eller visualiser enkelte oversette karakteristikker ved våre omgivelser, om hvordan vi samhandler sosialt og i forhold til denne strukturen.

En av installasjonene består av samme mengde blekk som et gjennomsnittlig nyfødt barns blodvolum (250 ml). Prisen for blekk til en printer ligger på 538 euro pr. liter, til sammenligning er prisen for blod 200 euro pr. liter. Blant de spesifikke prosjektene for Trondheim som er påbegynt finner vi et skulpturelt prosjekt i det offentlige rom. Det vil realiseres ved at publikum fester sin egen sykkel- eller hengelås sammen i en større kjede av låser. Dermed vil en interaktiv skulptur i det offentlige byrommet oppstå.

Jennis Li Cheng Tien er en Berlin-basert kunstner født i Taiwan og oppvokst i Singapore. Hun har en MFA i Public Art and New Artistic Strategies (2010) fra Bauhaus University i Weimar, Tyskland. Li har utstilt internasjonalt, blant annet i Tyskland, Spania, Frankrike, Italia og Taiwan.

www.jennislichengtien.de

Velkommen til utstillingsåpning fredag 15.november kl. 19.30!

Fri Form #3: Jørgen Mathisen solo/ Jon Rune Strøm solo
Jørgen Mathisen - saksofon
Jon Rune Strøm - kontrabass
cc: 80,-

Det er duket for dobbel solokonsert denne fredagen. FRI FORM presenterer to av landets ledende unge improvisatører, som de siste årene har fordypet seg i soloformatet. Kompromissløs og uredd griper de an sine instrumenter, noe som har resultert i et ærlig og direkte improvisert uttrykk. Jørgen og Jon Rune er også aktiv i en rekke av landets ledende jazzemsembler, og er å høre i blant annet Frode Gjerstad trio, The Core og Petter Wettre Next Generation.

BILDER FRA OG TEKST OM UTSTILLINGEN HER!